Akcija!

130,00 kn 115,00 kn

Dok nas smrt ne rastavi

SKU: N/A Kategorija: Oznake: , , ,

Očisti

Opis

Mlađa sestra Stevea Carelle, Angela, udaje se, a veliko vjenčanje na otvorenom priprema se u dvorištu obiteljske kuće Carella. No Steveov dan započinje rano ujutro neočekivanim pozivom njezina zaručnika Tommvja Giordana. Tommvjezbog nečega uznemiren i želi da Steve dođe do njegove kuće što je prije moguće. Carella ubrzo pronalazi poklon koji je je netko ostavio “za mladenca” na Tommvjevu trijemu. U kutiji je pauk – crna udovica. Je li to nečija neslana šala na dan vjenčanja, ili netko ozbiljno prijeti Tommvjevu životu?

Steve ništa ne želi prepustiti slučaju, pa poziva par svojih prijatelja iz 87. policijske stanice, koji nisu na dužnosti, da prisustvuju vjenčanju i budno motre na mladence.

Ubrzo se pokazuje da je odluka bila dobra jer postaje sve jasnije da je opasnost stvarna i da dolazi iz svih smjerova. Tommvjeva i Angelinina svadba iznenada postaje smrtonosna igra skrivača za Stevea i dečke iz 87., a Steve ima samo nekoliko dragocjenih sati pronaći ubojicu i spriječiti obiteljsku tragediju.

Dodatne informacije

Uvez

Kolekcionarski tvrdi uvez

detail product

  • Pages :
  • Cover design :
  • Publisher :
  • Language :
  • ISBN : 978-953-252-156-6
  • Product Dimensions :
  • Released :

about the author

Author

Ed McBain rođen je u New Yorku. Nakon Drugog svjetskog rata koji provodi u američkoj mornarici nekoliko mjeseci predaje na srednjoj školi, a onda dobiva posao u literarnoj agenciji u New Yorku. Njegov prvi roman THE BLACKBOARD JUNGLE objavljen je 1954., a kasnije je pretvoren u film s Glennom Fordom i Sidneyjem Poitierom. Od tada je napisao više od osamdeset romana pod raznim imenima od kojih su najčuvenija Evan Hunter i Ed McBain. Napisao je brojne scenarije od kojih je najpoznatiji onaj za Hitchcockove Ptice. Pod imenom Ed McBain autor je romana o 87. policijskoj postaji, najdužem, najrazličitijem i vjerojatno najpopularnijem kriminalističkom serijalu na svijetu. Do sada je napisao 52 romana o 87. policijskoj postaji od kojih je pretposljednji Velika Lova dobitnik nagrade Edgar za najbolji kriminalistički roman 2001. Osim navedene nagrade dobitnik je brojnih nagrada za svoje kriminalističke romane. Njegovi romani objavljuju se u Belgiji, Brazilu, Kanadi, Hrvatskoj, Češkoj, Danskoj, Velikoj Britaniji, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Grčkoj, Nizozemskoj, Italiji, Izraelu, Japanu, Koreji, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rusiji, Slovačkoj, Španjolskoj, Švedskoj i Švicarskoj.

X