Akcija!

160,00 Kn 100,00 Kn

Holistička detektivska agencija Dirka Gentlyja

Ako ste mislili da su Hercule Poirot i Gil Grissom početak i kraj priče o detektivima, u krivu ste! Jer postoji i treći pristup, onaj holistički, kojim se služi Dirk Gently.

Kategorija:

Opis

Ako ste mislili da su Hercule Poirot i Gil Grissom početak i kraj priče o detektivima, u krivu ste! Jer postoji i treći pristup, onaj holistički, kojim se služi Dirk Gently.
A holistički pristup vam je i neophodan želite li istovremeno riješiti slučaj zapelog kauča, pojavu konja u kupaonici, probleme poludjelog električnog fratra, bijes otpuštenog urednika i ubojstvo poduzetnika koji luta uokolo kao duh, pitajući se što bi sad trebao učiniti…
S elementima detektivske priče, mjuzikla, horora i putovanja kroz vrijeme – da nabrojimo samo neke – “Holistička detektivska agencija Dirka Gentlyja” garantirano će vas zabaviti i, kao što je to uvijek slučaj s Douglasom Adamsom, istovremeno vas natjerati da se zamislite nad međusobnom povezanošću svega…

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Holistička detektivska agencija Dirka Gentlyja”

detail product

  • Broj stranica : 255
  • Uvez : tvrdi
  • ISBN : 978-953-252-040-8
  • Prevoditelj : Marko Fančović
  • Ilustrator : Željko Pahek
  • Dimenzije :
  • Objavljeno :

about the author

Author

Douglas Adams, britanski pisac znanstveno-fantastičnih romana, rođen je u Cambridgeu 1952. godine. Diplomirao je i magistrirao u Cambridgeu, a bavio se svime i svačim - radeći kao čistač kokošinjca, zidar, tjelohranitelj, bolnički nosač, režiser te radijski producent. Svjetsku je slavu stekao zahvaljujući znanstveno-fantastičnom romanu, remek djelu «Vodič kroz galaksiju za autostopere» (The Hitch Hiker's Guide to the Galaxy), prodanom u više od 15 milijuna primjeraka diljem svijeta. Ponukan njegovim uspjehom Adams je napisao i nekoliko nastavaka poput «Restorana na kraju svemira», «Doviđenja, i hvala za sve one ribe», «Život, univerzum i sve ostalo», a po njemu je snimljena i TV serija, postavljana kazališna predstava, a Adams je pred smrt radio i na scenariju za film. Jedna od tajni njegovog uspjeha jest ono famozno nadrealističko spajanje nespojivog. Adams je spojio science fiction, prije njega žanr zamorno ozbiljan, s fascinantnim engleskim humorom. Umro je 2001. godine u SAD-u od srčanog udara u 49. godini života i iza sebe ostavio ožalošćeno mnoštvo obožavatelja svojeg djela.