Akcija!

60,00 kn110,00 kn

I još nešto

Arthur Dent ponovno se vraća na Zemlju, kojoj ponovno prijeti uništenje. Zvuči poznato?

SKU: N/A Kategorija: Oznake , , , , ,

Očisti

Opis

Arthur Dent ponovno se vraća na Zemlju, kojoj ponovno prijeti uništenje. Zvuči poznato? Možda, ali dodajte ovome nezaposlene bogove – među kojima se ističe Tor – Vogonca sa sklonošću poeziji (ne, ne vogonskoj!), političare irskog tipa, zlovoljnog besmrtnika u potrazi za smrću i tajanstveni paket gumica, i dobit ćete posve dostojan završetak sage o životu, univerzumu i svemu ostalome.

Još neočekivaniji od preostalih pet, šesti dio slavne trilogije Douglasa Adamsa o stoperskom putovanju kroz galaksiju dolazi iz pera Eoina Colfera, inače uspješnog autora serije o Artemisu Fowlu. Svjestan da je nemoguće nadomjestiti Adamsa, Colfer se odlučio spojiti vlastiti smisao za humor s okvirima koje je postavio izvorni autor, i tako dobio I još nešto, roman u kojem poznati likovi kreću novim koracima u budućnost koja je i dalje jednako smiješna kao što je oduvijek bila.

Dodatne informacije

Uvez

Tvrdi uvez, Meki uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “I još nešto”

detail product

  • Pages :
  • Cover design :
  • Publisher :
  • Language :
  • ISBN : 978-953-252-138-2
  • Product Dimensions :
  • Released :

about the author

Author

Eoin Colfer rođen je u gradu Wexfordu na jugoistoku Irske, gdje i danas živi sa suprugom Jackie i dvoje djece. Proslavio se serijom romana za mlade Artemis Fowl, koju je sam autor opisao kao "Umri muški s vilama" (na hrvatskom ih objavljuje nakladnička kuća Algoritam). Gotovo sve su mu knjige postale uspješnice, a prepoznatljive su po specifičnom humoru i pogledu na svijet koji je i naveo udovicu Douglasa Adamsa, Jane Belson, da odobri izbor Colfera kao pisca koji će dovršiti sad već udvostručenu trilogiju o Vodiču kroz galaksiju za autostopere. Sam Colfer odavna je bio obožavatelj Adamsove serije, te je priliku da napiše ovu knjigu opisao ovako: "Kao da vam netko odjednom ponudi neku supermoć po izboru... Godinama sam tu nevjerojatnu priču dovršavao u svojoj glavi, a sad imam priliku učiniti to i u stvarnosti... To je pravi Božji dar."

X