Akcija!

160,00 kn 120,00 kn

Pali anđeo

Gotovo savršena detektivska priča, u kojoj se isprepliću misteriji i okultizam, napisana je u najboljoj tradiciji 'tvrdo kuhane proze'.

SKU: N/A Kategorija: Oznake: , ,

Očisti

Opis

Gotovo savršena detektivska priča, u kojoj se isprepliću misteriji i okultizam, napisana je u najboljoj tradiciji ‘tvrdo kuhane proze’. Prvi put je izdana 1978, a poslužila je kao predložak filma ‘Anđeosko srce’. Za njujorškog privatnog detektiva to je samo još jedan slučaj potrage za nestalom osobom. Zagonetan klijent unajmio ga je da pronađe slavnog pjevača iz četrdesetih, koji je bio umiješan u karnevalske prijevare i voodoo žrtvovanja. Što više, privatni detektiv Angel, kopajući po prošlosti, sve više zalazi u mračno podzemlje gdje netko zao poput najtamnije sjene drži zastrašujuće odgovore.

Dodatne informacije

Format

Kolekcionarski tvrdi uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Pali anđeo”

detail product

  • Pages :
  • Cover design :
  • Publisher :
  • Language :
  • ISBN :
  • Product Dimensions :
  • Released :

about the author

Author

William Hjorsberg rođen je u New Yorku 1941. godine. Školovao se na Dartmouth Collegeu, Školi drame na sveučilištu Yale i na sveučilištu Stanford. Objavio je nekoliko romana: Alp (1969.), Gray Matters (1971.), Symbiography (1973.), Toro! Toro! Toro! (1974.), Pali anđeo (1978.) i Nevermore (1994.) Brojne kratke priče i romane, publicističke članke i eseje objavljivao je u nizu časopisa: New York Times Book Rewiew, San Francisco Cronikle Book Rewiew, Cornell Rewiew, Look, Esquire, Playboy, Oui, Catholic World, Rocky Mountaine Magazine, Realist, Men's Journall, San Francisco Fokus, Big Sky Journal i drugima. Dobio je više književnih nagrada: Wallage Stegner Creative Writting Felowship na Stanfordu 1967., Nacional Endowment for the arts Fellowship 1976., Playboy Editorial Award 1971. i 1978., a Pali anđeo je 1978. nominiran za nagradu američkih pisaca.

X