Akcija!

55,00 kn90,00 kn

Potraga za neznanim Kadathom

Potraga za neznanim Kadathom priča je o Randolphu Carteru, mistiku, koji ima sposobnost ući u mitski svijet kroz svoje snove.

SKU: N/A Kategorija:

Očisti

Opis

Potraga za neznanim Kadathom priča je o Randolphu Carteru, mistiku, koji ima sposobnost ući u mitski svijet kroz svoje snove. No Carter nije zadovoljan samo mističnim iskustvom u svijetu snova, on želi pronaći Kadath, tvrđave u kojoj bogovi žive i zabavljaju se. Cartera potraga vodi kroz beskrajne pustolovine između ljepote i užasa, dobra i zla, fantastičnih stvorenja između sna i jave. Zajedno s njim istražite nepoznati grad Zemlje snova, glavni grad zaboravljenih bogova, demona i nevjerojatnih čuda.

Ova potraga je spektakularno neobična fantasy priča i jedino zbog čega će vam pred kraj biti žao je što knjiga nije puno deblja.

Dodatne informacije

Uvez

Tvrdi uvez, Meki uvez

detail product

  • Pages :
  • Cover design :
  • Publisher :
  • Language :
  • ISBN : 978-953-252-109-2
  • Product Dimensions :
  • Released :

about the author

Author

Howard Phillip Lovecraft (1890.-1937.) jedan je od najbitnijih autora žanrovske književnosti uopće, koji je svojim pulp-pričama, uglavnom objavljivanim u kultnom časopisu Weird Tales tridesetih godina, razvio natprirodni horor do krajnjih granica mašte. Svojim idejama utjecao je na sve kasnije pisce žanra i ostavio nemjerljiv trag ne samo u hororu, već i svim književnostima i vizualnim umjetnostima (ilustracija, strip, film) koje se bave fantastičnim i natprirodnim. Posthumno su njegove priče sabrane u brojne zbirke, antologije i kolekcije; premda tipičan predstavnik pulp-književnosti iz tridesetih, opterećen tadašnjim spisateljskim navadama, i danas je zbog svoje maštovitosti rado čitan i njegova djela se nikad nisu prestala objavljivati.

X