20%
ISBN: 978-953-252-229-7

Dobri predznaci

95,00 kn 76,00 kn

Sudnji dan se bliži! Antikrist je stigao! No gdje je sin Lucifera, palog anđela, koji i sam može postati anđeo ako ne bude odgojen u duhu Zla? Nakon što nespretni demoni podmetnu Antikrista pogrešnim roditeljima, gubi mu se svaki trag. Potragu dodatno otežavaju anđeo Aziraphale i demon Crowley…

 

Opis

Sudnji dan se bliži! Antikrist je stigao! No gdje je sin Lucifera, palog anđela, koji i sam može postati anđeo ako ne bude odgojen u duhu Zla?
Nakon što nespretni demoni podmetnu Antikrista pogrešnim roditeljima, gubi mu se svaki trag. Potragu dodatno otežavaju anđeo Aziraphale i demon Crowley, koji su se nakon tisuća godina toliko navikli na ovaj svijet da im baš i nije do njegova uništenja, pa obojica više sabotiraju i one Gore i one Dolje nego što se posvećuju svojim dužnostima.
Začinite priču jedinim sačuvanim primjerkom knjige savršeno točnih proročanstava vještice spaljene u 17. stoljeću, galerijom potpuno nespojivih likova koje privlači pretkazana Apokalipsa i dvama posve oprečnim limenim ljubimcima, te ćete dobiti mješavinu kakvu su mogla proizvesti samo dva najduhovitija uma fantastične književnosti, Terry Pratchett i Neil Gaiman. Nikad se prije između korica jedne knjige nije našlo toliko smijeha!