21%

SS oklopna bojna

Prethodno najniža cijena: 18,58  (139,99 kn)
Snižena cijena: 14,86  (111,96 kn)

Početak 1940.: Poljska je osvojena, na Zapadnom frontu vlada napeto zatišje. SS jurišna bojna Wotan upravo je primila svježe novake. Predstoji im brutalna i nemilosrdna obuka, kojom će golobradi njemački mladići, ponos Reicha, biti pretvoreni u ubojite strojeve dostojne Waffen SS-a!

Kategorija:

Opis

A kad dođe proljeće i otopi se snijeg, doći će i vrijeme da se Sitzkrieg pretvori u Blitzkrieg! Hitlerova oružana sila spremna je pokoriti Zapad! Ali, na njihovu putu nalazi se naizgled nepremostiva prepreka: belgijska tvrđava Eben Emael. Obnovljena i ojačana nekoliko godina prije rata. Načičkana moćnim topovima. Zaštićena neprobojnim zidinama. Neosvojiva utvrda što je mogla pobjednosni pohod njemačke vojske zaustaviti i prije no što započne.

Ali, sam je Hitler smislio drski plan kako slomiti Eben Emael! Njemački padobranci i SS jurišna bojna Wotan udružiti će snage ne bi li ga i ostvarili. Satnik Geier, nadporučnik von Dodenburg i vojnik Schulze predvoditi će bespoštednu borbu za svaki pedalj hodnika utvrde Eben Emael, za svaku njenu kupolu, za svaki top! Krv će poprskati njene neprobojne zidove! Jer, Hitler je zapovjedio: bez obzira na cijenu, EBEN EMAEL MORA PASTI!