NAN%

Bermudski trokut

Prethodno najniža cijena: 5,18 
Snižena cijena: 4,65 

Legenda o ovom mjestu stotinama je godina palila i žarila maštom moreplovaca koji su se užasavali samâ spomena njegova imena – Bermudski trokut.

Očisti
SKU: N/A Kategorija:

Opis

Legenda o ovom mjestu stotinama je godina palila i žarila maštom moreplovaca koji su se užasavali samâ spomena njegova imena.
Mjesto bez povratka.
Limb.
Čistilište.
Znali su da su svi oni koji zalutaju u ove vode ne samo osuđeni na smrt, već su, što je najstrašnije od svega, osuđeni da im se ne nađe traga, ne zna groba, ne pozna sudbine. Možda će kao duhovi ploviti do konca svijeta u brodovima-sablastima, nesposobni da se otrgnu iz čarolije toga pakla. Ili će im možda ime biti izbrisano iz anala života kao da nikada ni nisu postojali.
Pa ipak, legenda o ovom mjestu tek sredinom 20. stoljeća dolazi do javnosti i postaje općepoznatim misterijem. Sve je počelo kad su nakon mnogih nestalih brodova i avioni počeli “padati” s neba nad nepreglednim plavim pučinama, nikada ne dotičući morsku površinu i ne ostavljajući traga svog udesa. Zrakoplovi na letu 19 prvi su u nizu onih koji će nestati bez traga. Od tada pa sve do danas mnogi su nudili objašnjenja, rješenja i mogućnosti. Mnogi su teoretizirali i spekulirali o činjenicama. No još nitko nije dao neko neoborivo objašnjenje koje bi javnost bez ostatka mogla prihvatiti, a koje bi bez imalo dvojbe objasnilo misterij Bermudskog trokuta.

Dodatne informacije

Uvez

Tvrdi uvez, meki uvez