20%

Crna kuća

Prethodno najniža cijena: 24,82  (187,01 kn)
Snižena cijena: 19,86  (149,64 kn)

U gradiću French Landingu djeca su “pokošena poput žita”. Već ih je je troje pronađeno mrtvo: zadavljeno, rasječeno i djelomično pojedeno. Na slobodi je serijski ubojica koji piše majkama (“bivšim majkama”), pedofil i kanibal, koji u prepoznatljivo Kingovom svijetu posjeduje i osobine znatno gore od ovih zemaljskih….

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

U gradiću French Landingu djeca su “pokošena poput žita”. Već ih je je troje pronađeno mrtvo: zadavljeno, rasječeno i djelomično pojedeno. Na slobodi je serijski ubojica koji piše majkama (“bivšim majkama”), pedofil i kanibal, koji u prepoznatljivo Kingovom svijetu posjeduje i osobine znatno gore od ovih zemaljskih.
Prije dvadeset godina dječak po imenu Jack Sawyer putovao je paralelnim univerzumom zvanim Teritoriji u potrazi za Talismanom kako bi spasio ne samo svoju majku od prerane i mučne smrti, već i ostatak svijeta od prijeteće kataklizme. Danas je Jack umirovljeni losangeleski policijski detektiv koji živi u gotovo nepostojećem zaselku Tamarack pored French Landinga u Wisconsinu. Ne sjeća se svojih davnih pustolovina, ali pohod serijskog ubojice polako budi zakopana sjećanja i nagoni ga da se nevoljko vrati iz mirovine kako bi pokušao zaustaviti monstruoznog Ribara.
Dva pisca potpuno različita literarna izričaja, Steven King i Peter Straub, ponovo su stopila svoje talente i stvorila nenadmašno remek-djelo omiljena nam žanra.

Dodatne informacije

Težina 700 g
Dimenzije 14.0 × 5.0 × 20.0 cm
Vrsta izdanja

meki uvez

Autor

Peter Straub, Stephen King

Broj stranica

608

Jezik

hrvatski

Prijevod

Mario Jović

Urednik

Krešimir Maligec

Ilustracija naslovnice

Daria Brennan

ISBN

978-953-252-224-2

Barcode

9789532522242