NAN%

Dok nas smrt ne rastavi

Prethodno najniža cijena: 17,25  (129,97 kn)
Snižena cijena: 15,26  (114,98 kn)

Očisti
SKU: N/A Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Mlađa sestra Stevea Carelle, Angela, udaje se, a veliko vjenčanje na otvorenom priprema se u dvorištu obiteljske kuće Carella. No Steveov dan započinje rano ujutro neočekivanim pozivom njezina zaručnika Tommvja Giordana. Tommvjezbog nečega uznemiren i želi da Steve dođe do njegove kuće što je prije moguće. Carella ubrzo pronalazi poklon koji je je netko ostavio “za mladenca” na Tommvjevu trijemu. U kutiji je pauk – crna udovica. Je li to nečija neslana šala na dan vjenčanja, ili netko ozbiljno prijeti Tommvjevu životu?

Steve ništa ne želi prepustiti slučaju, pa poziva par svojih prijatelja iz 87. policijske stanice, koji nisu na dužnosti, da prisustvuju vjenčanju i budno motre na mladence.

Ubrzo se pokazuje da je odluka bila dobra jer postaje sve jasnije da je opasnost stvarna i da dolazi iz svih smjerova. Tommvjeva i Angelinina svadba iznenada postaje smrtonosna igra skrivača za Stevea i dečke iz 87., a Steve ima samo nekoliko dragocjenih sati pronaći ubojicu i spriječiti obiteljsku tragediju.

Dodatne informacije

Uvez

Kolekcionarski tvrdi uvez