21%

John umire na kraju

Prethodno najniža cijena: 15,93  (120,02 kn)
Snižena cijena: 12,74  (95,99 kn)

Soja sos nova je tajanstvena droga koja omogućuje izvantjelesna iskustva. Mijenja um svojih korisnika, ali isto tako utječe na protok vremena te omogućava otvaranje portala prema jednom ne baš tako lijepom mjestu.

Kategorija:

Opis

Sojin umak je nova tajanstvena droga koja omogućuje izvantjelesna iskustva. Mijenja um svojih korisnika, ali isto tako utječe na protok vremena te omogućava otvaranje portala prema jednom ne baš tako lijepom mjestu. Nakon što ga unesete u tijelo, možete baš sve – čitati misli drugih ljudi, zaustaviti vrijeme, skuhati tjesteninu baš onako kako je najukusnija … Osim toga, sojin umak vam omogućava da vidite bića iz sjene s kojima dijelimo ovaj svijet, koja su neprestano blizu nas, uvijek skrivena i ne baš prijateljski raspoložena.
Potajna invazija svijeta kojeg poznajemo već je započela, a ljudskom rodu potreban je junak. Umjesto toga, tu su David i John, dvojica propalih studenata koji su jedva u stanju zadržati posao. Mogu li njih dvojica zaustaviti zlo koje dolazi i spasiti svoj provincijski gradić, a potom i sve nas?
Zvuči čudno, ali sarkazam i humor koji prožimaju knjigu dodatno pojačavaju njezinu jezovitost. U početku objavljivana kao online serijal, John umire na kraju, ubrzo je skinuta preko 70.000 puta, ali i stekla pozamašnu sljedbu, koja je tu s vrlo dobrim razlogom – kombinacija humora i strave koja čitatelja ujedno tjera na razmišljanje ne susreće se često.
Ne vjerujete u paranormalno? Nije vas strah natprirodnoga? Jedno je sigurno – nakon što pročitate John umire na kraju, više ništa neće biti isto!

“Ovo je jedna od najzabavnijih knjiga koju sam čitao . Kao da su je pisali Douglas Adams i Stephen King. Neodoljiva mješavina humora i strave o kojoj vrlo brzo postajete ovisni.”

DON COSCARELLI, redatelj filmova Phantasm 1-4