20%

Onaj koji šeta s psima

Prethodno najniža cijena: 19,91 
Snižena cijena: 15,93 

Scott Garrison pobjegao je od kuće kada mu je bilo samo četrnaest godina. Jedan od posljednjih pravih izviđača iz plemena Sijuksa naučio ga je sve o životu u divljini.

Kategorija:

Opis

Scott Garrison pobjegao je od kuće kada mu je bilo samo četrnaest godina. Jedan od posljednjih pravih izviđača iz plemena Sijuksa naučio ga je sve o životu u divljini. Iako je Garrison postao ugledni odvjetnik za očuvanje okoliša, jednom godišnje bježi od užurbanog gradskog života u prirodu zbog Duhovne Potrage , rituala kojim Sijuksi čiste um, duh i tijelo. No, ove godine u Stjenjaku Colorada nailazi na nešto što bi ga moglo stajati života, ako ne upotrijebi sve svoje vještine prikradanja, borbe i preživljavanja.

U prvijencu autora Heatha Kizziera, koji je gotovo dvadeset godina radio kao glumac, producent i scenograf, isprepliću se pustolovina, misticizam i terorizam. Ovaj uzbudljivi i ponešto drugačiji triler ima snažne i dobro obrađene likove koji gotovo neprimjetno uvlače čitatelja u priču. Akcione scene dobro su i glatko napisane, a dijalog je jednostavan i čist.