NAN%

Ferreti – Susret u oblacima

3,32  (25,01 kn)7,96  (59,97 kn)

Ovo je priča o Olujnoj Ferret, pilotkinji teretnih zrakoplova, kapetanici Air Ferretova Nebeskog teretnjaka koja je stekla nadimak Olujna zato što je uvijek, bez obzira kakvo je nevrijeme noć spremala, na vrijeme isporučivala svoj teret.

Očisti
SKU: N/A Kategorija:

Opis

Kad bi zaspala u mreži nakon odlaska na spavanje, sanjala je o letenju, o travnatim obroncima niz koje će trčati, sve brže i brže, a potom skočiti i raširiti šape kako bi poletjela s vjetrom. Kako je privlačno, to rastvaranje duše u nebeskom prostranstvu; kako je slatko prisjećati se u snu tog osjećaja da si u isti mah lišen težine i tijela.

‘Sanjala je o čaroliji, jer želje su doista čarolija.’

Ovo je priča o Olujnoj Ferret, pilotkinji teretnih zrakoplova, kapetanici Air Ferretova Nebeskog teretnjaka koja je stekla nadimak Olujna zato što je uvijek, bez obzira kakvo je nevrijeme noć spremala, na vrijeme isporučivala svoj teret. Sudbina joj je, mislila je, da se na nju može uvijek računati. Tako je i bilo sve dok na jednom letu prema jugu, od Seattlea do Salinasa, nije uletjela u natprirodnu oluju kakvu nikad prije nije doživjela.

Dok je u svom elegantnom FerrJetu letio prema sjeveru, kapetan Strobe Ferret je naišao na jednako silovito vrijeme. Glavni pilot golemog MusTelCo-a je, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naučio prihvatiti sve što mu nebo pripremi. Navikao se na samotnjački život u divljoj areni zraka.

Dvoje se pilota slučajno susrelo u najžešćoj oluji koja je ikada zahvatila Viktor 23. Njen ga je glas spasio od smrti, a njegov je glas spasio nju. Slučajnost se pretvorila u sudbinu dok su se kroz oblake probijali prema neplaniranom slijetanju i susretu koji će zauvijek promijeniti njihove živote – i živote tisuća drugih ferreta.

Susret u oblacima priča je o vještini i predanosti, o moćnom nizu slučajnosti koji su pokrenule nevidljive sile iz druge dimenzije, o susretu srodnih duša čije će posljedice promijeniti njihov život, o tome kako su dva bića otkrila ljubav nakon što su napustili nadu u nju.

Dodatne informacije

Uvez

Tvrdi uvez, Meki uvez