21%

Svijet tame

Prethodno najniža cijena: 15,93 
Snižena cijena: 12,74 

Proplamsaj logorske vatre u noći probudit će kod Edwarda Bonda uspomene na neko neodređeno, teško dokučivo iskustvo koje ga je zauvijek promijenilo. Nakon borbenog leta iznad sumatranske prašume sve ono što je dotad smatrao svojim životom izgubit će se pred nečim što sada tek fragmentarno izranja u njegovoj svijesti. Sam sebi postaje stranac…

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Dok grozničavo pokušava odgonetnuti smisao sjećanja koja naviru u njegovoj svijesti i prizvati zdrav razum, u Svijetu tame gospodar Ganelon želi zavladati nad članovima vlastitoga klana koji su ga izdali, kao i nad pobunjenim stanovnicima šume, i konačno postati neprikosnovenim vladarom cijeloga svijeta. Ali, ni moćni Ganelon samog sebe ne prepoznaje.

U borbu se upleću čarobnjaci, vukodlaci, neumrli, kao i brojni nevini šumski ljudi koji samo žele spasiti svoje duše od sudbine gore od smrti. U konačnom okršaju između Bonda i Ganelona, koji se mogu susresti jedino u Čistilištu, prostoru između dvaju svjetova, jedan će se identitet izgubiti zauvijek, a onaj drugi zaživjeti. Dobar ili zao?