NAN%

Warcraft 3 – Posljednji zaštitnik

6,64  (50,03 kn)10,62  (80,02 kn)

U maglom obavijenoj prošlosti, davno prije početka vremena, postojao je svijet Azerotha. Sve vrste magičnih stvorenja hodale su me đu ljudima i posvuda je vladao mir – sve do dolaska demona i strave Plamene legije i njihovog stravičnog lorda Sargerasa, mračnog boga kaotične magije.

Očisti
SKU: N/A Kategorija:

Opis

U maglom obavijenoj prošlosti, davno prije početka vremena, postojao je svijet Azerotha. Sve vrste magičnih stvorenja hodale su me đu ljudima i posvuda je vladao mir – sve do dolaska demona i strave Plamene legije i njihovog stravičnog lorda Sargerasa, mračnog boga kaotične magije. Sada se zmajevi, patuljci, vilenjaci, goblini, ljudi i orci bore za prevlast nad raspadnutim kraljevinama – dijelom velikog, zlog plana o kojem ovisi sudbina svijeta Warcrafta.

Čuvari Tirisfala: red junaka božanskih moći, tijekom godina su bili zaduženi za vo đenje usamljeničkog tajnog rata protiv Plamene legije. Medivhova je sudbina od ro đenja bila postati najveći i najmoćniji u tom plemenitom redu. Ali tmina je od početka zaprljala njegovu dušu, iskvarila njegovu nevinost i na stranu zla preokrenula moći koje su trebale biti na stranu dobra. Medivh je rastrgan izme đu dvije sudbine i njegova vlastita borba protiv zla postaje borba za sudbinu samog Azerotha … i zauvijek će promijeniti svijet.

Dodatne informacije

Uvez

Tvrdi uvez, Meki uvez