50%

Ekipa za očevid: Čvrste veze

Prethodno najniža cijena: 10,62 
Snižena cijena: 5,31 

Prije desetak godina, Las Vegas je terorizirao “CASt” – serijski ubojica odgovoran za pola tuceta brutalnih ubojstava. Nakon dvogodišnjeg divljanja, CASt je iznenada nestao i za njega se nije čulo … do sada.

Kategorija:

Opis

Prije desetak godina, Las Vegas je terorizirao “CASt” – stravični serijski ubojica odgovoran za pola tuceta brutalnih ubojstava, kojima je stavio na kušnju tada novopečenog kapetana lasvegaške policije, Jima Brassa. Nakon dvogodišnjeg divljanja, CASt je iznenada nestao i za njega se nije čulo … do sada.

Gil Grissom i njegova Ekipa za očevid pozvani su da istraže ubojstvo koje se dogodilo uz modus operandi identičan onom zloglasnog kriminalca. No, sve se zakuhava kada reporter koji se proslavio pišući o prvotnim slučajevima dobiva pismo od osobe koja tvrdi da je CASt – i koja kaže da nema nikakve veze s novim ubojstvima.

Sada forenzičari moraju zaustaviti osumnjičenog kojeg smatraju imitatorom kako ne bi ponovno napao … istovremeno, ubojica iz prošlosti i dalje uspijeva izbjeći uhićenje, a nije previše oduševljen svojim rivalom …