36%

Warcraft 1 – Dan zmaja

Prethodno najniža cijena: 10,62 
Snižena cijena: 6,80 

U maglovitoj prošlosti svijet Azerotha bio je napučen prekrasnim stvorenjima svih vrsta. Tajanstveni vilenjaci i odvažni patuljci hodali su među ljudima u miru i harmoniji – sve dok dolazak demonske vojske poznate pod imenom Plamena legija nije zauvijek razorio svjetski mir.

Kategorija: Oznaka:

Opis

U maglovitoj prošlosti svijet Azerotha bio je napučen prekrasnim stvorenjima svih vrsta. Tajanstveni vilenjaci i odvažni patuljci hodali su među ljudima u miru i harmoniji – sve dok dolazak demonske vojske poznate pod imenom Plamena legija nije zauvijek razorio svjetski mir. Sada su se orci, zmajevi, goblini i trolovi borili za vlast nad razjedinjenim, ratom razorenim kraljevinama – dio velikog, zlokobnog plana koji će odlučiti o sudbini svijeta Warcrafta.

Stravična katastrofa natjerala je najmoćnije čarobnjake da pošalju svojeglavog čarobnjaka Rhonina na opasnu misiju u zemlju Khaz Modan koju kontroliraju Orci. Rhonin otkriva veliku, sveobuhvatnu zavjeru, mračniju od svega što je ikad zamislio – prijetnju koja će ga prisiliti na opasan savez s drevnim stvorenjima zraka i vatre kako bi svijet Azerotha doživio novu zoru.

Ova izvorna priča mača, magije i bezvremenske borbe temeljena je na popularnoj i nagrađivanoj računalnoj igri tvrtke Blizzard Entertainment.