Prikazuje se 1–15 od 336 rezultata

Grad

21,90 

Clifford D. Simak jedno je od najvažnijih imena u znanstvenoj fantastici 20. stoljeća. Bio je začetnik pastoralne znanstvene fantastike, jednog od mnogih podžanrova koji se nalaze pod okriljem ZF-a. Njegov najpoznatiji roman Grad temeljno je djelo američke  znanstvene fantastike, po važnosti uz bok djelima Simakovih suvremenika poput Raya Bradburyja, Isaaca Asimova i Arthura C. Clarkea.

Krunski toranj

21,90 

Krunski toranj (The Crown Tower) prvi je dio serijala Riyrijske kronike (The Riyria Chronicles)
Hadrian Blackwater i Royce Melbourne ne mogu biti različitiji. Hadrian je brz, lukav plaćenik koji nosi tri mača, a Royce je misteriozan, mrzovoljan i hitar ubojica. Kako ova dvojica uopće mogu postati partneri, a kamoli prijatelji?
Zato je Sullivan i napisao Krunu od mačeva. Zamislite ju kao prednastavak svih ostalih njegovih romana, ali u isto vrijeme i kao posve samostalno djelo.

Vodenjakov sin

15,90 

Školski život i slobodno vrijeme, dugi satovi i stresni odmori, traganje za preplanulim tenom i šetnje uz ribnjake… Svijet bajki i legendi susreće se sa svakodnevnim ljudskim životom s njegovim radostima i problemima, fantastično se miješa s onim vrijednim znanja. Uzbudljiva priča s ekološkom pozadinom.

Života puna

19,50 

Nema bolje inspiracije od nadolazećeg očinstva!

Četiri pripovijetke

14,00 

“Nitko tko danas piše engleskim jezikom ne bi se mogao mjeriti s Joyceovim majstorstvom.” New York Times

Debelo dijete i druge pripovijetke

20,50 

Šesnaest malih lnjiževnih dragulja mračne ljepote koji čitatelja osvajaju od prve stranice!

Oslikani veo

21,90 

Oslikani veo (1925.) povijesna je saga o ljubavi i nevjeri u doba kolere. Priča je to o izdaji, osveti i iskupljenju, trijumf dramske napetosti i pripovjedačke vještine.

Radovi na putu

14,90 25,90 

Namjeravaju mu uništiti život…

10%

Pješčani leopardi

Prethodno najniža cijena: 11,90 
Snižena cijena: 10,71 

SS bojna skupina Wotan našla se pod nemilosrdnim suncem…