20%

Gospodar demona

Prethodno najniža cijena: 80,00 kn (10,62 EUR)
Snižena cijena: 64,00 kn (8,49 EUR)

Potraga za blagom kralja Salomona, legende i avantura, misticizam i demoni isprepliću se u neobičnoj priči koja ostavlja bez daha.

Kategorija:

Opis

Potraga za blagom kralja Salomona, legende i avantura, misticizam i demoni isprepliću se u neobičnoj priči koja ostavlja bez daha. Svi ljubitelji Da Vincijevog koda, Gospodara prstena i Indiane Jonesa oduševiti će se autorom koji ih odvodi u tajanstvenu pustinju kako bi ih upoznao s vjerovanjima i načinom života derviša. Veoma originalnim i čistim stilom miješa stvarne događaje i fikciju, te navodi čitatelja da preispita vlastita dušu i vjerovanja. Iako je pisana kao sufistička novela, radnja je uzbudljiva i napeta, pisana brzim tempom, a likovi su dobro razrađeni i živopisni.

Irving Karchmar dijete je roditelja koji su preživjeli strahote Holokausta, a 1992. godine je i sam postao derviš sufističkog reda Nimatullahi. Diplomirao je filozofiju na DePaulovom sveučilištu u Chicagu nakon čega godinama radi kao pisac, urednik i pjesnik. “Gospodar demona” preveden je na mnoge jezike među kojima su njemački, ruski, španjolski i japanski.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Gospodar demona”